C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

lunes, 7 de enero de 2019

NEWS Activitats llibreria La Font de Mimir - Gener 2019




Bon any nou!!

Com han anat les festes? Desitgem que molt bé i que els reis no us portessin gaire carbó.

La Font de Mimir inicia any amb energia!! Tornen les tardes del ‘Ves amb conte!’, contes explicats pels llibreters, cada dimarts a les 17.30h. Iniciem nova temporada amb el Club de Lectura Infantil i també amb l’adult. Amb caps de setmana on farem sessions de contes per a nadons i jugarem a jocs de taula amb tota la família. I, per suposat, presentacions i xerrades literàries. Un, dos, tres... I a menjar-nos el 2019!!!

·         Dimarts 8 a les 18.00h, després del ‘Ves amb conte!’: Club de Lectura Infantil, Els somnis dels llibres. Llegirem i comentarem LA NENA QUE VA SALVAR ELS LLIBRES, i jugarem amb les paraules (activitat +6 anys).

·         Dissabte 19 a les 12.00h: Contes i Rondalles per Nadons. Un conta-contes per als més petitons de la casa! (0 a 3 anys).

·         Dimarts 22 a les 18.00h, després del ‘Ves amb conte!’: Club de Lectura Infantil, Els somnis dels llibres. Finalitzarem LA NENA QUE VA SALVAR ELS LLIBRES (activitat +6 anys).

·         Divendres 25 a les 19.00h, Presentació: SINCERICIDIO, de Pam Espigares. Diàleg entre la seva autora i Marta Puig (Lyona). Amb música en directe d’Emili E.

·         Dissabte 26 a les 12.00h, Mini Club de Joc: Jugarem en família i aprendrem nous jocs per a tots els públics (activitat familiar, +3 anys).

·         Dimarts 29 a les 18.30h, Club de Lectura: En la nostra primera trobada de l’any, comentarem les lectures d’aquestes festes i escollirem el llibre per al mes que ve.

Si vols conèixer les nostres recomanacions i llegir les nostres ressenyes, segueix-nos al bloc lafontdemimir.blogspot.com.es i a les nostres xarxes; som al FB, al Twitter i a l’Instagram!!

I si t’agradaria rebre les notícies d’últim hora a la teva bústia, vols ser part d’algun dels nostres clubs i activitats, o vols participar al nostre whats del club de lectura, t’hi pots apuntar visitant-nos a la llibreria o escrivint un mail a isabel@lafontdemimir.cat       




No hay comentarios:

Publicar un comentario