C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

miércoles, 23 de mayo de 2018

NEWS Activitats de La Font de Mimir: maig - juny 2018




Ja som a finals de maig! Com passa de ràpid el temps!! I quins dies més ben aprofitats: amb xerrades literàries, especial sobre Pedrolo, clubs de lectura, vermuts literaris, i munts de contes i petons.

El mes de juny és l'últim d'activitats abans de l'estiu, però no patiu! Tornarem a engrescar-vos de cara al setembre.

I què hem pensat pel comiat? Iniciem el mes amb contes per descobrir els millors personatges i històries de BiraBiro; presentarem el llibre de la pitjor pel·lícula de la història: The Room; farem un 'Contes i Rondalles' especial per a nadons; i la nostra companya, la Isabel del Río, ens regalarà, com a cloenda, un recital a porta tancada de La playa subterránea.

·         Dissabte 02 a les 12.00h, Contes i Rondalles: El viatge de BiraBiro.

·         Divendres 08 a les 19.00h, Presentació: The Room, de mà de l'editorial Hermenaute.

·         Dissabte 09 a les 12.00h, Contes i Rondalles per nadons.

·         Divendres 15 a les 19.00h, Presentació: Venit Pluvia! amb el seu autor, en Xavier Domínguez, i l'actriu Aurora Mombiela.
·         Dimarts 26 a les 18.30h, Club de Lectura: Els Desposeïts / Los Desposeídos, de Ursula K. Le Guin

·         Divendres 29 a les 19.30h, Recital a porta tancada: La playa subterránea amb la Isabel del Río i l’Elena Ruiz com a lectores, i l'Hypatia Pétriz a la guitarra.

A més, tots els dimarts a les 17.30h fem el ‘Ves amb Conte’, un conta-contes molt especial, on som els llibreters qui expliquem les històries!

Si vols conèixer les nostres recomanacions i llegir les nostres ressenyes, segueix-nos al nostre bloc lafontdemimir.blogspot.com.es i a les nostres xarxes; som al FB, al Twitter i a Instagram!!

I si t’agradaria rebre les notícies d’últim hora a la teva bústia, vols ser part d’algun dels nostres clubs i activitats, o vols participar al nostre whats del club de lectura, t’hi pots apuntar visitant-nos a la llibreria o escrivint un mail a isabel@lafontdemimir.cat   


No hay comentarios:

Publicar un comentario