C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

miércoles, 30 de mayo de 2012

DANÇA AMB DRACS




Ens es obligatori anunciar el que ja està anunciat a tot arreu... i de fet anem tard!!!

Per tots els que espereu (esperem) mossegant-vos les ungles, per tots els que ja us heu descarregat una traducció pirata (lleig, molt lleig), per als que no heu pogut esperar , l’ heu comprat en anglès i no heu entès res... Per tots els lectors de Cançó de Gel i Foc en general, sapigueu que la versió en català de la cinquena entrega, Dansa amb Dracs, ja ha sortit!!!

-                     PERÒ SI JA FA AL MENYS 3 SETMANES!!! – si, ja ho se, ja he dit que vaig tard!!!

I per als que l’heu començat a llegir en castellà i no teniu tanta pressa com per canviar a la versió catalana, que sapigueu que sortirà el proper 22 de juny !!!

-                     - AAAAARGG QUE LOCURA, YO QUIERO UNO, YO QUIERO UNO- tranquils !!! que hi haurà per a tots!!

Que aixequi la mà el que vulgui un!!!
O això esperem... i com la manera més senzilla de poder satisfer tota la demanda que hi haurà, i que serà molta, és demanar-lo per endavant, us convidem a que, si us interessa, feu una reserva per endavant, de manera que nosaltres també fem la reserva i tothom tingui el seu llibre el mateix dia que surti.

A més, a tots els que reserveu el llibre amb antelació us farem un 5 % de descompte, i a més, si veniu disfressats d’ algun dels personatges de la saga, no us farem cap descompte addicional (de fet no es pot) però riurem d’ allò més i ens farem fotos i les penjarem al bloc... ja veureu, serà la risa!!!

Per fer la reserva no caldrà donar paga i senyal, només que truqueu o envieu un mail i ens el demaneu, nosaltres confiem en que el vindreu a buscar (també confiem en el Vudú, així que vosaltres mateixos...)

I res més, esperem les vostres reserves!!!

-                          -NOSALTRES ESPEREM QUE SURTI JA!!!-  que si, home, que si, que el 22 DE  JUNY!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario